Det kanske händer att jag framstår som lite macho – håller på med judo, tränar och så där. Men jag vet inte riktigt om det stämmer. Judo är ju dessutom i grund och botten en defensiv kampsport. Det är ju inte direkt kickboxning det handlar om. Men jag bryr mig egentligen inte så mycket om vad folk tror om mig och det gäller omvänt också. Om någon tror att jag är en mes så får de väl tycka det. Jag menar, hur många här skulle tro att jag för några dagar sedan spenderade timmar med att skaffa nya gardiner? Men det gjorde jag. Jag letade efter snygga och minimalistiska gardiner som ändå var någonting mer än bara enfärgade. Ett jobb som tar lite tid.

Det var hos Textilgallerian, http://www.textilgallerian.se/gardiner/, som jag letade runt, eftersom de har så många olika att välja mellan. De har tyg och gardiner från en stor mängd designers så det finns många olika stilar att välja mellan. Det tog sin lilla tid innan jag blev helt nöjd men till slut så hittade jag vad jag letat efter (fast jag inte visste exakt vad jag ville ha). Enkla, stilrena och snygga gardiner som faktiskt känns lite japanske och därför passar en judoentusiast som mig.

Så handen på hjärtat. Hur många av er trodde att jag tycker gardiner, tyg och designers är intressant och spännande? Trodde väl det. Men lite smak och känsla för kvalitet när det kommer till inredning har jag faktiskt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *