Utöver jobbet och Judon så har jag också engagerat mig politiskt här i kommunen. Det känns som att istället för att sitta och klaga på allt som händer eller inte händer så kan jag vara med och påverka direkt istället, och faktiskt få saker att hända, sådana saker som medborgarna vill. Det är min rättighet och skyldighet att göra min del för att kommunen ska bli som vi medborgare vill ha den och därför hoppas jag på att partiet jag har gått med i kan få fram de förändringar jag, och många med mig, vill ha fram.

Det är inte helt lätt att förstå sig på alla detaljer kring politiken, men en sak är helt klart säker. Någon måste göra det. Och om inte jag, vem? Det handlar om att förstå att man är en del av något större, att man inte pratar enbart för sig själv, utan en större grupp människor som har viljor, önskemål och idéer men som saknar viljan eller modet att göra det genom att engagera sig politiskt. För blir du politiker kan du räkna med att på påhoppad för dina tankar.

Jag har i alla fall satt mig i en ganska bra sits nu inledningsvis på mitt partiarbete. Det är mycket olika dokument som ska användas hit och dit, och det är inte alldeles säkert att alla aktiva medlemmar kan få ta del av alla dokument. Tidigare skickades de via mail eller post, men ingen av sakerna är tillförlitlig. Därför tipsade jag om https://www.amsystem.com och det smarta dokumenteringsverktyget Dokument. Där är det lätt att skapa dokument och hitta dem, samtidigt som det är enkelt att dela med sig av dem. Mycket uppskattat av partiets medlemmar än så länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *