För att man ska känna att man mår bra så måste man också jobba på ett jobb där man kan utvecklas. Annat är att fastna i ett ekorrhjul där du gör samma sak för varje dag som går, utan några som helst förändringar i arbetssituationen. För att det ska vara möjligt så måste man ha en arbetsgivare som är beredd och ger dig som arbetare fler möjligheter och utmaningar, eller också måste arbetsgivaren vara öppen för de initiativ som du själv tar kring att förändra ditt arbete och våga växa.

Just nu befinner jag mig i ett läge där jag känner att jag fastnat i min karriär. Det är roligt att arbeta, men det är lite monotont. Det händer inte så mycket längre och det är tråkigt att varje dag komma till jobbet och titta på samma skärm med samma siffror. Jag ser inte att jag kan ta mig något längre inom området, jag har träffat taket, och därför har jag börjat på att massera min arbetsgivare för att förändra mitt jobb. Och det ser ut som att det går framåt ganska bra.

Dels så har jag pushat för en ledarskapsutbildning, så att jag skulle kunna ta lite mer strategiska ansvarsområden och kunna styra arbetet mer, än att enbart sitta och producera. Det är en framtid som jag tycker är lockande och som jag ser mig som en självklar del av. Jag vill vara med och göra saker bättre och se den större bilden och ser mig i en chefsposition inom kort för att styra vårt arbete åt ett håll som jag tycker är fördelaktigt för alla.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *