När man tränar så pass mycket som jag så innebär det också att man sover bättre och skönare. Den som liksom halvslöar hela dagen kommer att få problem med sin nattsömn, det kan jag garantera. Men samtidigt som det är skönt att somna nästan direkt när man går och lägger sig så är det ju skönt att ligga och dra sig på morgonen också. Frukost i sängen är inte helt fel, eller helt enkelt bara ligga och läsa en bok eller morgontidning. En av livets absoluta höjdpunkter. Men av någon konstig anledning har jag inte skaffat mig ett sängbord ännu, fastän det skulle förenkla det hela (jag använder en liten pall som improviserat sängbord. Inte helt lyckat).

Med andra ord: det är dags att handla sängbord. Jag har hittat några olika alternativ hos Inside möbler som verkar vettiga, och valet står nog mellan två olika varianter av Saaga Sängbord. Antingen med glas eller utan. Med glas är lite snyggare, men å andra sidan också några hundralappar dyrare. Kvalitetsmässigt rör det sig i övrigt om samma sängbord, så frågan är om jag behöver glaset eller inte. Jag lutar nog åt att det inte är nödvändigt men helt säker är jag inte ännu.

Det är egentligen konstigt att jag inte köpt ett sängbord tidigare, med tanke på hur användbart det skulle vara för mig. Antagligen är det så enkelt som att det är alldeles för enkelt att skjuta upp saker och ting om den nuvarande situationen fungerar, även om den inte fungerar bra. Så, inte en dag (eller natt) för tidigt att göra slag i saken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *